Élmény csomag

Bővítsd élményekkel az appot, adj többet a látogatóknak és ismerd meg véleményüket.

A külön rendelhető extra funkciókat tartalmazó csomagban két játékkal és egy kérdőív modullal gazdagíthatod az alapfunkciók listáját. Az élmény csomagunk részeként helyszínekhez köthetően tudsz kvíz és kincskereső játékokat szabadon konfigurálni, teljesebbé téve a látogatók időtöltését, mélyítve a kötődést, miközben jobban megismerik az érdekességeket. Üzenet és küldetés átadás, játékos oktatás egy csomagban. A ráadás a kérdőív modulunk, mely segítségével egy-egy helyszínen egy-egy jól megfogalmazott kérdéssel tudsz impulzus visszajelzéseket gyűjteni, melyekről statisztikát tudsz készíteni és kiértékelni. Fejlődj könnyedén!

Lokalizációs technológia alapú játékos oktatás és kérdőív

Kültéren és beltéren kialakított zónákhoz* lehet rendelni az egyes feladványokat, kérdéseket, melyeket az alkalmazás automatikusan feldolgoz a látogatók mobil készülékén és az eredményt továbbküldi interneten keresztül a locbee™ CMS központi adminisztrációs felület részére statisztikai feldolgozás számára

*A zónákat szabadon jelölheted ki a térképen, alaprajzokon. Ehhez minden segítséget megadunk, telepítési kézikönyvünkben jól működő példákat találsz és ne félj kérdezni sem kollégáinktól, ha elbizonytalanodnál.

Kvíz

Oktatás és tudásátadás egyszerűen, játékosan.

Élmény csomagunk szerves része a kérdés-válasz alapú kvíz modulunk. Helyszínekhez rendelhető kvíz feladvány (3 kérdés-1 jó válasz) segít minden korosztályt bevonni a játékos tudásátadás folyamatába. A játék eredményeiről több statisztikát is meg tudsz tekinti, fel tudod mérni milyen hatékonyan adtál át tudást a játékosnak, mely kérdésekre érkezett a legtöbb vagy legkevesebb jó válasz stb.


Kincskereső

Legszórakoztatóbb játékunk a tudásszint felmérésre és a játékos oktatás támogatására

Ha többet akarsz nyújtani és minőségi szórakoztatást szeretnél, indíts kincskereső játékot, mely helyszínekhez köthetően fényképek segítségével méri fel a tudását a látogatóknak. A válaszadás végén kiértékelés majd egy felugró ablakban további információkat tudsz megosztani a játékosokkal az adott feladványhoz, vagy helyszínhez kötődően.

A játék eredményeiről itt is több statisztikát meg tudsz tekinti, fel tudod mérni milyen hatékonyan adtál át tudást a játékosnak, mely kérdésekre érkezett a legtöbb vagy legkevesebb jó válasz stb.


Kérdőív

Szerezz visszajelzéseket könnyedén!

Helyszínekhez rendelhető egyszerű kérdéseket tud a modul megjeleníteni a látogatók részére, melyet csillagokkal osztályozhatnak (1-től - 5-ig). Tudd meg mennyire elégedettek a tisztasággal vagy az egyes szolgáltatások minőségével e gyors visszajelzéseket gyűjtő modul segítségével.
Több kérdés esetén a rendszer véletlenszerűen rendel hozzá kéréseket a kiválasztott helyszínhez (pl. kijárat). A beérkezett visszajelzések kiértékelését a részletes statisztikák között lehet megtalálni.


Regisztrálj kötöttségek nélkül, ismerjük meg egymást jobban!

Szerintünk ezt tényleg nem szabad kihagyni,

rendeld meg az élmény csomagot és bővítsd a lehetőségeket!

ÉrdekelAz oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézd meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.