Felhasználási és adatkezelési szabályzat

 

a szerződő fél kapcsolattartói adatainak kezeléséhez

  1. A megadott adatok felhasználása kizárólag a regisztrációban megjelölt témákhoz kapcsolódó szolgáltatások. Kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, árazás, tervezés, és kiszállítás érdekében kerülnek az adatok felhasználásra.
  2. A megkeresések fogadására és rögzítésére Google alapú levelezőrendszert, Hubspot alapú CRM és adatrögzítő rendszert használunk.
  3. Az oldalunkon megadott személyes adatokat társaságunk az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló ún. „GDPR” rendelet, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény az ún. „Infotv.” rendelkezéseinek megfelelően kezeli.
  1. A személyes adatok elsődleges kezelői a cégünk ügyfélkiszolgálással kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói.
  1. Rész adatokhoz árazáshoz, fejlesztéshez, teljesítéséhez a mérnöki szolgáltatások nyújtó partnerek, fuvarozási vállalatok, posta szolgáltató, könyvelési-adózási feladatokat ellátó szerződött partnerek, és azok adatfeldolgozói férhetnek hozzá kontrollált folyamatok alapján.
  1. A weboldalon megadott adatokat, amennyiben azt nem követi kapcsolatfelvétel, a név és e-mail cím kivételével 1 hónap után töröljük, a megkeresést tartalmazó levelet a névvel és e-mail címmel archiváljuk és az általános jogi elévülési idő lejártát követően megsemmisítjük.
  1. Az érintettet megilleti a hozzáférés joga és a helyesbítéshez való jog, az adatvédelmi incidensről való tájékoztatás joga, a felügyeleti hatóságnál történő panasztételhez való jog (hatósági jogorvoslathoz való jog), a felügyeleti hatósággal szembeni hatékony bírósági jogorvoslathoz való jog, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval szembeni hatékony bírósági jogorvoslathoz való jog.
  1. Kérheted továbbá személyes adataid törlését vagy kezelésének korlátozását, tiltakozhatsz személyes adataid kezelése ellen, illetve visszavonhatod az adatkezeléshez biztosított hozzájárulásodat és rendelkezhetsz adataid hordozhatóságáról.
  1. Marketing és egyéb tevékenységünk legfontosabb eleme a folyamatos tájékoztatás és ügyfeleinkkel történő állandó kommunikáció. Regisztrációkor lehetőséged van rá, hogy feliratkozz a VisitorNext.hu weboldalunkon hírlevelünkre. Ez egy E-mailben küldött ingyenes hírlevél, amelyben akciókról, újdonságokról tájékoztatunk. A hírlevélre történő feliratkozás a későbbiekben bármikor lemondható a hírlevél végén lévő -leiratkozás- gombra kattintva. Kéretlenül az EnITLab Kft. nem küld hírlevelet felhasználói részére.
  1. Adatkezelésünkkel kapcsolatban cégünk elektronikus elérhetőségén az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen további tájékoztatást kérhet.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatkezelési hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét és megtörténtét.

Érvényes 2021. augusztus 1-étől visszavonásig

EnITLab Kft. – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézd meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.