Super User
Written by  jan. 14 2022

Mutatjuk az utat az iparnak is

Mutatjuk az utat az iparnak is
Látogató és munkatárs teljeskörű tájékoztatás, betanítás és még sok hasznos funkció széles sprektumával az ipar számára is kínálunk megoldásokat.

Mutatjuk az utat az iparnak is
Látogató és munkatárs teljeskörű tájékoztatás, betanítás és még sok hasznos funkció széles sprektumával az ipar számára is kínálunk megoldásokat
Termékünk sok funkciót kínál látogatók és munkatársak tájékoztatására, így az ipar számára is hasznos a megoldásunk.
Első ipari felhasználónk, egy 3 csarnokból álló gyártó cég, a következő funkciókat valósítja meg termékünkkel:
- Gyárlátogatás – Új munkatársak, diákok, vendégek stb. körbevezetése automatizált funkciókkal, 
- Gyorsabb betanítás – Lokalizáció és QR azonosítók segítségével gépenként, munkaállomásonként, helyszínenként megismerhetőek az aktuális munka utatsítások, folyamatok és akár fontosabb kontaktok. Multimédia támogatás segítségével kép, hang és videó is könnyedén megosztható.
- Hírek, hasznos információk, nyitvatartás – A látogatók és munkatársak saját mobiljukkal érhetik el bárhol-bármikor az összes fontos információt az ügyfél saját iOS és Android mobil alkalmazásán keresztül
- Riportok, analitikák – Minden ami mérhető egyszerűen megtalálható hasznos és jól értelmezhető grafikonok és táblázatok segítségével a központi adminisztrációs felületen. Leglátogatottabb helyszínek listája, helyszínenként eltöltött idő stb. csak egy-egy példa a sok haszos kimutatás közül.
Részletek:

vissza