Hírek

Super User

Super User

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusantium animi, asperiores commodi cum cupiditate dignissimos doloremque eligendi est exercitationem.
Látogató és munkatárs teljeskörű tájékoztatás, betanítás és még sok hasznos funkció széles sprektumával az ipar számára is kínálunk megoldásokat.

A Magyar Nemzeti Múzeumban a Museum@Digit konferencián vettünk részt, ahol a VisitorNEXT termékünkkel ismertetjük meg az érdeklődő szakmai közönséget.

Magyország legkomplexebb tárlat-, túra- és idegenvezetője immár dobozos termék formájában is elérhető egy kattintással. Nézd át weboldalunkat és ismerkedj meg velünk!

A Magyar Szent Család nyomában tematikus zarándokút minden helyszínén élvezd ki a megoldásunk nyújtotta előnyöket. Tájékozódj önállóan és játssz a saját mobilodon.

Megkezdtük az új VisitorNEXT alapokra átfejleszteni az évekkel ezelőtt, szinte elsőként átadott KEMPP mobil alkalmazásunkat a Katonai Emlékpark Pákozd részére.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézd meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.