GIGA 2003 Kft.

Termékünk első ipari felhasználója a székesfehérvári GIGA 2003 Kft., mely több csarnokból álló telephelyen végzi gyártói tevékenységét.

Megoldásunk segítségével több hasznos célt valósítottunk meg Ügyfelünkkel közösen:

 

Gyárlátogatás túra opció segítségével

A túra funkció segítségével diákokat, auditorokat, ügyfeleket, új munkatársakat stb. könnyedén körbe lehet vezetni, lokalizációs háttérendszerünk automatizálja és színesíti a látogatás élményét, miközben hasznos információkkal lát el mindenkit. 

Gyorsabb betanítás

A lokalizációs megoldásunk és a QR kód-os azonosítás (szobákra, gépekre, eszközökre stb.) felgyorsítja a betanulást és csökkenti tapasztalt munkatársak betanítására fordított idejét. Hatékonyság maximalizálva.


 

Munkafolyamatok, utasítások, információk

A gépekre/eszközökre kihelyezett egyedi QR kódos azonosítok segítségével minden fontos információ elérhető egy pillanat alatt. Karbantartók elérhetősége, munka utasítások, gépkönyvek stb. pontosan ott és azzal az információ tartalommal, ahol az releváns. Minőség javításának, selejt csökkentésének egy nagyon hasznos funkciója.

 

Logisztikai támogatás

Kültéri GPS alapú térkép navigálja a szállítokat, a részletes térkép minden fontos adatot tartalmazhat, minden információ könnyedén frissíthető a központi felhő alapú CMS rendszerben.

 

Állandó direkt kapcsolattartás ügyfelekkel, érdeklődőkkel és munkatársakkal a saját "GIGA2003" mobil alkalmazás segítségével

Legyen szó aktuális hírekről, nyitott állásokról, belső szabályzatokról az app segítségével könnyedén informálhat mindenkit.app store


google playAz oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézd meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.