Katonai Emlékpark Pákozd

Kül- és beltéren is lokalizáló megoldásunk könnyedén elnavigálják a látogatókat, segítve az önálló megismerését a tárlatnak

Valami különlegesre vágysz? Irány a pákozdi katonai emlékpark, mely nemzeti emlékhely is egyben. Az emlékhely az ország történelmét mutatja be a kultúrát, kalandot és élményt keresők számára, tankok, ágyuk és megannyi harcászati emléken keresztül. A KEMPP mobil alkalmazás szintén egy új weboldal kíséretében (www.kempp.hu) került leszállításra ügyfeleink részére, így téve a látogatói élményeket digitálisan egységessé.

Kapcsolattartás

 

Kapcsolattartás

Mobil alkalmazás alapú közvetlen kapcsolattartás.

Azonnali üzenetküldés szolgáltatásunk és hírek modulunk mind-mind a kapcsolattartást segítik, direkt tájékoztatva a látogatókat minden egyéb megszokott (weboldal, facebook, instagram stb.) platform mellett. A mobil alkalmazás alapú közvetlen kapcsolattartás a leginkább hasznos a visszatérő látogatók megtartása érdekében.

kemppapp store


google playAz oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézd meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.