Mátyás-Templom Budapest

Magyarország leglátogatottabb turisztikai látványosságánál is keresd mobil tárlatvezető alkalmazásunkat!

A locbee™ platformra készített teljesen egyedi Mátyás-templom Budapest alkalmazás előremutató funkciókkal minden elemében a tökéletes élményeket biztosítja a látogatók részére.

Jegyvásárlás az alkalmazásban

 

Jegyvásárlás

Akár az alkalmazásban, a weboldalon vagy a pénztárban.

Jegyvásárlás az alkalmazásban, weboldalon vagy akár a pénztárban egy központi rendszerben fut össze, biztosítva a könnyű adminisztrálást és a pontos követhetőséget. Elég egy helyen beállítani a nyitvatartást, megfogalmazni a hasznos információkat, eseményeket rögzíteni és minden platform automatikusan megjelenik egyszerre minden aktuális információ. Riportok és hőtérképek segítik az üzemeltető munkáját, egy kézben tartva a legfontosabb digitális kommunikációs csatornákat. A helyszínen lehetőség van iPad-ek bérlésére, melyek töltését és tárolását ellátó speciális, a térbe illeszkedő funkcionális bútorát is társaságunk tervezte és szállította le. Az alkalmazás beépített riasztó funkciója jelez, amennyiben a tárlatvezető tableteket véletlen valaki a kijárat felé vinné tovább magával. Ezen speciális funkciók teszik igazán egyedivé, előremutatóvá a megoldásunkat.

A helyszínen WiFi kiépítést is végeztünk a még tökéletesebb élmény érdekében

Megoldásunk a templomban csak WiFi-re vagy mobil internetre kapcsolódva érhető el, így minden látogatóról folyamatosan beérkeznek a központi rendszerbe a fontosabb anonim (GDPR előírások szigorú betartásával) adatok, mint például melyik érdekesség a leglátogatottabb, hol-mennyi időt töltenek a látogatók stb. A még tökéletesebb élmény érdekében megújítottuk a Mátyás-templom weboldalalát is, és egy központi, cégünk által fejlesztett múzeum operációs rendszert vezettünk be a könnyű adminisztrálás érdekében.

 

WiFi kiépítés

Teljes körű kiszolgálás minden Ügyfelünk részére.

matyas templom web


app store


google playAz oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézd meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.