Szabadbattyán

Szabadbattyán lakosság tájékoztató

Kifejezetten lakosság és látogatók tájékoztatására optimalizált termékünk immár települések részére is modern kommunikációs lehetőséget biztosít egy ingyenesen elérhető mobil alkalmazás formájában

Az egyedi arculattal rendelkező, kifejezetten Szabadbattyán település részére készült mobil alkalmazásunk teljes egészében visitorNEXT™ termékünkre épült. A megoldás a lakosság és látogatók naprakész tájékoztatását, navigálását biztosítja, illetve fiatalok megszólítására, oktatására alkalmas modulok is bevezetésre kerültek, mint kvíz és kincskereső.

A megoldás bevezetésének kettős célja volt: Lakosság tájékoztatás egy modern alkalmazásban, illetve a Budapest-Balaton újonnan átadásra kerülő kerékpárút miatti megnövekedett túrizmus támogatása a település bemutatásával.

Megoldásunk segítségével több hasznos célt valósítottunk meg Ügyfelünkkel közösen:

 

Lakosság tájékoztatás egyszerűen

Minden hasznos információ a településről egy helyen. Intézményi információk, orvosi rendelő nyitvatartása, elérhetőségek stb. Az összes Önkormányzati információ egy kattintással elérhető az alkalmazáson belül, nem kell több helyről adatokat összegyűjteni (weboldal, Facebook stb.), minden egy helyen, átláthatóan. 

Egyedi hírfolyam

A települést életét érintő fontos hírek akár azonnali üzenetküldési értesítések segítségével juttathatóak el mindenki részére. Gyors és közvetlen üzenetátadás hatékony hírközlő eszközé teszi az alkalmazást, nem kell több helyen keresni és nem veszik el a Facebook hírfolyamban az információ. Legyen szó rendezvényekről vagy akár forgalom rend változásról az üzeneteket mindenki egy kattintással eléri.

 

Túrizmus fellendítése

Térképes navigációs modulunk segítségével GPS, de akár QR kódok segítségével is lehet tájékoztatni a látogatókat. Minden érdekesség, amit a település be szeretne mutatni megtalálható egy önálló menüpontban, segítve a helyi értékek bemutatását és megismertetését. Multimédia kezelése a megoldásnak minden igényt ki tud elégíteni, legyen szó hanganyagról (audio guide), képekről, videókról vagy szöveges információkról.

 

Játékos oktatás

A település megismertetése a fiatalokkal fontos küldetése az Önkormányzatnak így a kincskereső és kvíz modulunk is bevezetésre kerültek. Állandó vagy akár rendezvényekhez köthető alkalmai játékok könnyedén felvehetőek folyamatosan színesítve a lakosság és látogatók élményeit. 

Helyi vállalkozók bemutatása

A Szabadbattyán alkalmazásban elsőként került bevezetésre, hogy az érdekességek listájában, a térképen immár helyi vállalkozások is megjelenhetnek, hirdetve a szolgáltatásaikat a lakosoknak vagy a látogatóknak. Az üzleti modell segít fellendíteni a vállalkozásokat, pontos tájékoztatás nyújthat a nyitvatartásról stb, miközben a hirdetési költségek megfizetésével hozzájárulnak az alkalmazás fenntartásához.app store


google playAz oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézd meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.