Szemvezető

A Székesfehérvári Egyházmegye által megrendelt, 7 helyszínen, 3 nyelven tájékoztató mobil tárlatvezető

A Székesfehérvári Egyházmegye által megrendelt, 7 helyszínen, 3 nyelven tájékoztató mobil tárlatvezetőnk a legújabb referenciánk, melyben 2021. nyarán bemutattuk a legfejlettebb tárlatvezető megoldásunkat, a csoportos tárlatvezetést. Ez szintén a locbee™ platformra épülő egyedi megoldás, mely funkciót hamarosan a VisitorNEXT alkalmazás keretrendszer ügyfeleinknek is elérhetővé tesszük az év folyamán az extra opciók között.

Megoldásunk immár településeken átívelően nyújt információkat, melyhez társaságunk az EnITLab Kft. készítette az új weboldalt, mely segítségével a zarándokok virtuális segítséget kaphatnak a pontosabb tájékozódás érdekében.


Csoportos tárlatvezetés

 

Csoportos tárlatvezető funkció

Megoldásunk segítségével bárkiből lehet túravezető.

Csoportos tárlatvezető funkcióról röviden: Megoldásunk segítségével bárkiből lehet túravezető. A vezető helyzetét és az általa bemutatásra kerülő érdekességet bluetooth segítségével egymáshoz csatlakozott látogatók egyformán és egyidőben látják, biztosítva kicsi és nagy csoportoknak egyaránt az információk közös megismerését.app store


google playAz oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézd meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.