Szentkút

Szentkút tárlat és túravezető alkalmazásunkat már teljes mértékben az új platformunkon, a VisitorNEXT mobil alkalmazás keretrendszerünkön fejlesztettük

Szentkút tárlat és túravezető alkalmazásunkat már teljes mértékben az új platformunkon, a VisitorNEXT mobil alkalmazás keretrendszerünkön fejlesztettük. Nemzeti emlékhely és nemzeti kegyhely besorolású intézmény számára minden olyan funkciót beépítettünk, mely segíti a látogatókat megismerni a hatalmas területen elhelyezkedő komplexumot és annak érdekességeit.

Kültéri tájékozódás

 

Bluetooth

GPS mellett kültéri Bluetooth BLE jeladók.

A kültéri tájékozódást a GPS mellett kültéri Bluetooth BLE jeladók is segítik, növelve a megbízhatóságát és használhatóságát a megoldásunknak. Mivel a GPS jel és az internet (WiFi, mobilnet) gyenge a területen, itt vezettük be elsőként az offline (internet nélküli) működést biztosító fejlett megoldásunkat. Az internet hiánya ellenére teljes értékűen tájékoztatunk és minden érdekesség könnyen megtalálható akár a térképen navigálva a területen.


app store


google play1

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézd meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.